Current track

Title

Artist

Background

Beach, please 2024!

Beach, Please [Costinesti]


Event info
Date: 10/07/2024
Location: Beach, Please
Address: Plaja Costinesti Costinesti
Website: https://beach-please.ro/en/home-en/
Event: https://www.facebook.com/beachpleasero/
Details

Beach, please 2024 va fi un festival la cu totul alt nivel! Cei mai mari artiști urbani vin în Costinești! Gara de Nord din București promovează deja festivalul de la malul mării, programat în perioada 10-14 iulie 2024.

Anul acesta, vor urca pe scenă: Travis Scott, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross, City Morgue, Lil Pump și mulți alții!

Din motive de securitate, vârsta minimă de la care pot participa doritorii la Beach, please 2024 este 14 ani. Dacă ai între 14 si 15 ani este necesar să vii însoțit de un adult/tutore legal, atât minorul cât și însoțitorul trebuie să achite bilet.

Abonamentul VIP oferă acces tip „skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP. Include pretul biletului 319 euro și comision de emitere 10 EUR.

Abonamentul “Backstage Lounge (Ultra VIP)” oferă acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) și posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artiștilor, alături de vedetele tale preferate!

Lounge-ul este o platformă elevată, cu cea mai bună vedere către Main Stage, cu baruri private și toalete dedicate. Abonamentul oferă, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masă în Lounge. Include prețul biletului 389 euro și comision de emitere de 10 EUR.

Organizatorii vă oferă posibilitatea să alegeți să trăiți experiența de camping beach, please la cele mai înalte standarde de confort, prin corturile de tip glamping gata montate și echipate cu saltele pentru 4 persoane!

Prin achiziționarea acestui tip de bilet, rezervi unul dintre cele 20 de corturi disponibile la 299 euro. Capacitatea maximă a unui cort este de 4 persoane, iar fiecare dintre ocupanți va avea nevoie de un bilet la festival și un Camping Pass. Biletele se pot procura de aici.